Winsum organiseert NK tijdrijden 2013

westra_nk_tijdrijden-jpg

Het Groningse Winsum organiseert in 2013 het Nederlands kampioenschap tijdrijden voor elite en vrouwen. Dat meldt de Ommelander Courant. Winsum heeft de organisatie te danken aan de vrouwenwedstrijd Energiewacht Tour, die dit jaar het dorp passeerde en op veel belangstelling kon rekenen. De organisatie heeft een parkoers van 18 kilometer in gedachten, waarop de vrouwen één ronde rijden en de profs twee. De gemeente moet de plannen overigens nog wel goedkeuren. Het NK tijdrijden van 2014 zal net als dit jaar in Emmen plaatsvinden, meldt organisator Wim Jansen aan Wieler Revue.

Auteur(s)

Gerelateerd nieuws

Top
Close
Volg ons op social media
Klik om ons te volgen via Facebook of Twitter
Steven Kruijswijk in de Wieler Revue Giro Special: "Top-tien in het eindklassement en een rit winnen, dat is het doel"
Hello. Add your message here.