Tour of Oman: Andersen hengelt zege voor Sunweb binnen

Naseem Park - Oman - wielrennen - cycling - radsport - cyclisme -  Soren Krag Andersen (Team Sunweb)  pictured during Tour of Oman stage 1 - from Al Sawadi Beach to Naseem Park/Muscat  (176.5 km) - photo PdV/PN/Cor Vos © 2017

Søren Kragh Andersen heeft de derde etappe in de Tour of Oman op zijn naam geschreven. De Deen van Team Sunweb hield in de aankomst bergop Rui Costa en Ben Hermans achter zich.

Søren Kragh Andersen heeft Team Sunweb de tweede zege van het seizoen bezorgd in de Tour of Oman. De Deen wist in de aankomst bergop in Quriyat klimmers Rui Costa (UAE Abu Dhabi) en Ben Hermans (BMC Racing Team) voor te blijven.

 

In de strijd om het algemeen klassement wijzigt de top-drie niet. De Tour of Oman duurt tot en met zondag, waar op zaterdag de koninginnenrit naar Green Mountain op het menu staat.

 

Gerelateerd nieuws

Top