Adverteren

Adverteren in Wieler Revue of op Wielerrevue.nl? Mail of bel naar Alle Haanstra via a.haanstra(at)wielerrevue.nl of op 050 – 544 58 24 voor meer informatie en om onze mediafolder op te vragen.

Wieler Revue is een magazine dat zich richt op de professionele wielersport. Het blad werd opgericht in 1977 en is daarmee Nederlands langstlopende wielermagazine, met ook in België een grote schare abonnees. We bieden de lezer achtergrondverhalen, exclusieve interviews en natuurlijk voortreffelijke fotografie. Wieler Revue verschijnt 15 maal per jaar. 5 Specials blikken vooruit op de belangrijkste momenten van het seizoen en in 10 reguliere nummers staat nagenieten centraal. Als exclusieve mediapartner van de KNWU heeft Wieler Revue een krachtige samenwerking op nationaal vlak.

Redenen om te adverteren

* Wieler Revue is al bijna 40 jaar het toonaangevende wielersportmagazine van Nederland en België. Daarmee is Wieler Revue Nederlands langstlopende wielermagazine.

* Wieler Revue biedt de lezer een kijkje achter de schermen van de professionele wielersport. Als exclusieve mediapartner van de KNWU staat Wieler Revue ook nationaal met beide benen in het peloton.

* Wieler Revue bedient zowel de actieve wielerliefhebber die zelf graag fietst, als de supporter die de sport vooral vanuit huis beleeft.

* We bieden de lezer achtergrondverhalen, exclusieve interviews, materiaaltesten, reportages over fietstochten en -routes en natuurlijk prachtige foto’s van Cor Vos.

* Wieler Revue biedt de lezer een totaalbeleving. Specials blikken vooruit op de belangrijkste momenten van het wielerseizoen, met de Seizoengids, Tourspecial en het Jaaroverzicht als absolute koplopers. 10 reguliere nummers laten de lezers daarnaast optimaal nagenieten.

* Wieler Revue brengt u direct in contact met de pure wielerliefhebber.

* Wieler Revue brengt de sfeer en beleving van de wielersport bij de wielerliefhebber thuis. Met aansprekende verhalen, interviews en scherpe columnisten die het klappen van de zweep kennen.

* Met Wieler Revue bereikt u wielerliefhebbers die naast wielersport ook grote interesse hebben in human interest, gezondheid en sport in het algemeen.

 

Top