Stageplaatsen

LIVAROT, FRANCE - JULY 10: Riders gather at the start prior to stage seven of the 2015 Tour de France, a 190.5km stage between Livarot and Fougeres on July 10, 2015 in Livarot, France. (Photo by Bryn Lennon/Getty Images)

Ben jij op zoek naar een leuke stageplek om praktijkervaring op te doen bij een tijdschriftredactie? Dan is Wieler Revue misschien wel iets voor jou!

Wieler Revue?

Wieler Revue is al vanaf 1977 het toonaangevende wielermagazine van Nederland. Wieler Revue richt zich op de topsport: interviews met de groten der aarde, mooie achtergrondverhalen, sfeerreportages, maar ook de actieve fietser komt ruim aan bod. Zo wordt het nieuwste materiaal getest en laten we alle nieuwe producten de revue passeren. Dertien keer per jaar kunnen lezers genieten van alles wat de wielersport te bieden heeft.

Wie?
Voor deze stage zijn we op zoek naar een zelfstandige student met een vlotte pen en affiniteit met wielersport in de breedste zin van het woord. Je bent flexibel, goed met deadlines en kunt ook online je weg vinden. Je bent tevens fulltime beschikbaar om op de redactie in Groningen aan de slag te gaan.

Wat?
Het betreft een stage van drie maanden tot een half jaar met een prima stagevergoeding. Tijdens deze periode ga je fulltime aan de slag op de redactie en assisteer je bij de dagelijkse werkzaamheden. Je zult nauw betrokken zijn bij de totstandkoming van het blad, helpt met het schrijven van artikelen, het verslaan van wedstrijden, het interviewen van wielrenners en produceert online content voor wielerrevue.nl en verschillende social media.

Klinkt goed?
Stuur dan nu je CV met motivatiebrief naar redactie@wielerrevue.nl (t.a.v. Willem Sipkema) en wie weet zien we je binnenkort op de redactie in Groningen!

Top