Door: Matthijs Klerkx

Uitslag: U verwacht dat Peter Sagan ook dit jaar de groene trui wint

De meerderheid kan zich vinden in de stelling van de dag.

Vanochtend vroegen we u hoe u de kansen van Peter Sagan inschat tijdens de komende Tour de France. Kan Sagan zijn zesde groene trui winnen? U reageerde weer massaal.

De percentages

Eens: 75%
Oneens: 25%

De reacties

Frank Eijgenraam (eens): "Normaal wint hij met overmacht. Alleen uitvallen om welke reden dan ook kan hem van zijn zesde afhouden."

Klaas van der Sloot (eens): "Als hij niet valt of ziek wordt, kan alleen Sagan de groene trui dragen. Ik zou in ieder geval niemand anders kunnen bedenken die in de buurt zou kunnen komen."

Theo Janssen (oneens): "Hoe komt hij de eerste week door? Raakt hij niet bij een valpartij betrokken? En waar liggen de prioriteiten van Bora - Hansgrohe? We weten dat hij heel sterk is en als er geen gekke dingen dan is hij natuurlijk de te kloppen man voor het groen. Maar zeker weten doe je het nooit,dus ik ben het hier niet mee eens."

Jos Boris (eens): "Met overmacht pakt hij groen. Laatste twee sprints gezien in de Ronde van Zwitserland; wat een beest. Komt nog eens bij dat hij niet alleen punten pakt in de vlakke ritten."

Foto: Cor Vos

Word nu abonnee van Wieler Revue!

JA, IK WORD NU ABONNEE!

Gerelateerd nieuws